Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας στα πλαίσια της Πολιτικής Προστασίας και του Εσωτερικού Κανονισμού Σχολικής Μονάδας για τη Διαχείριση Σεισμικού Κινδύνου, υλοποίησε την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013 άσκηση Σεισμού – Απεγκλωβισμού μαθητών σε συνεργασία με το 6ο Δημοτικό Σχολείο  Φλώρινας με απόλυτη επιτυχία.

Ευχαριστεί για την παρουσία τους:
τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Δημήτριο Ηλιάδη
τον Περ. Σύμβουλο κ. Βασίλειο Γιαννάκη
τον Δκτη Π.Υ.  Φλώρινας  κ. Ιωάννη Μιαούλη
τον Δτη Π/θμιας Εκπ/σης κ. Παναγιώτη Νώτα
την Σχ. Σύμβουλο κα. Όλγα Μούσιου
τον Υπεύθ. Φυσικής Αγωγής κ. Γρηγόρη Ναλπαντίδη
τον Πρόεδρο του Συλ. Πτυχ. Φυσικής Αγωγής Ν. Φλώρινας  κ. Λεωνίδα Καλυβιάνο
τον Πρόεδρο Συλλόγου Εφ. Αξκών Φλώρινας  κ. Δημήτριο Θεόδωρου
τους παρευρισκόμενους και τα Μ.Μ.Ε.   
Θερμά δε ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη τους, τον Δ/ντη του 6ου Δημοτικού κ. Λυγούρα Γεώργιο και  τους  γονείς.


ΜΕ ΤΙΜΗ
 ΤΟ Δ.Σ.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας ευχαριστεί τον Ορθοπεδικό Οίκο Φλώρινας και τον κύριο Νάτση Αντώνιο για την χορηγία ενός σκληρού κολάρου  ακινητοποίησης αυχενικής μοίρας,  υλικό που  ενισχύσει τον εξοπλισμό της Ειδικής Διασωστικής Ομάδας Πολλαπλών Αποστολών της Λέσχης μας.
Ενέργειες σαν αυτή  συμβάλουν στην αποτελεσματικότερη και πληρέστερη παροχή βοήθειας της ομάδας μας,  προς τον συνάνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο,  σε καταστάσεις κρίσεως και έκτακτης  ανάγκης.   


ΜΕ ΤΙΜΗ
 ΤΟ Δ.Σ.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 


 Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας ευχαριστεί τον Πολιτιστικό Σύλλογο Εργαζομένων Δ.Ε.Η.  Φλώρινας για την χορηγία ενός εκπαιδευτικού προπλάσματος καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης. 
Το εκπαιδευτικό αυτό υλικό με τη ρεαλιστική εκπαίδευση που προσφέρει θα δώσει τη  δυνατότητα στα μέλη της Ειδικής Διασωστικής Ομάδας Πολλαπλών Αποστολών της Λέσχης μας να εκπαιδεύονται συνεχώς και να μπορούν να εκπαιδεύουν παράλληλα κοινωνικές ομάδες που ενδιαφέρονται να γνωρίζουν Κ.Α.Ρ.Π.Α. και χρήση απινιδωτή.ΜΕ ΤΙΜΗ
 ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου