Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Δράσεις 2019

Βασιλόπιτα 2019


Στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 έκοψε την Βασιλόπιτα η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας. Στην τελετή παρέστησαν ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γεώργιος Αντωνιάδης και εκπρόσωποι εφεδροπολεμισικών σωματείων. Στους παρευρισκόμενους  με αφορμή την συμπλήρωση δέκα χρόνων από τη σύσταση του συλλόγου έγινε παρουσίαση των δράσεων και της εθελοντικής προσφοράς της Λ.Ε.Δ.Φλώρινας.   







Έρευνα αγνοουμένου  22.2.2019

Μετά από κλήση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας  την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, μέλη της Ειδικής Διασωστικής Ομάδας Πολλαπλών  Αποστολών συμμετείχαν σε έρευνα αγνοουμένου στην ευρύτερη περιοχή του υψώματος 1033 και Αγίου Μάρκου Φλώρινας.










Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων

Με πενταμελή αποστολή συμμετείχε η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Π.Ο.Ε.Δ. την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019. Η Γ.Σ. πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Τιμών της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης και παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από πολλές Λέσχες Ειδικών Δυνάμεων Ελλάδας και Κύπρου.  









7ος Δρόμος Υγείας 

Συνδρομή και κάλυψη στις Α΄βοήθειες παρείχαν τα μέλη της Διασωστικής Ομάδας της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας στον 7ο δρόμο υγείας που υλοποιήθηκε στις  7 Απριλίου 2019 στην πόλη της Φλώρινας.







1ος Αγώνας Υγείας Μελίτης 

Συνδρομή και κάλυψη στις Α΄βοήθειες παρείχαν τα μέλη της Διασωστικής Ομάδας της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας και στον 1ο Αγώνα Υγείας που υλοποιήθηκε στις  7 Απριλίου 2019 στην περιοχή του τέως δήμου Μελίτης και πραγματοποιήθηκε παράλληλα με τον 7ο Δρόμο Υγείας.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου