Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2011

1η ΘΕΣΗ ΣΤΟ 1ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΕΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ 2011 ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ


Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι 1οι Πανελλήνιοι Αγώνες Εφέδρων Αλεξιπτωτιστών 2011 και 1ο Κύπελλο Νέων Εφέδρων Αλεξιπτωτιστών 2011 στις 06 & 07 Αυγ. 2011 που διοργάνωσε η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας (Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας) σε συνεργασία με την Σχολή Αλεξιπτωτιστών της Ελληνικής Αεροπορικής Ακαδημίας για τα μέλη Λεσχών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.), Συλλόγους, Συνδέσμους, Λέσχες, Καταδρομέων - Ειδικών Δυνάμεων - Αλεξιπτωτιστών κ.ά. με ενασχόληση στο αεράθλημα του Αλεξιπτωτιστού, οι αγώνες Αλεξιπτωτισμού έλαβαν χώρα στο Αεραθλητικό Κέντρο Πολυκάστρου - Ν. Κιλκίς.

 Πρώτη κατηγορία Αλεξιπτωτιστών που έχουν πάνω από 10 άλματα στο ενεργητικό τους:
1ος νικητής ο Ζήκος Δημήτριος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ.Πιερίας
2ος νικητής ο Μαστροθανασης Αντώνιος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ.Πιερίας
3ος νικητής ο Τερζής Ευστράτιος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ.Πιερίας


Δεύτερη κατηγορία Αλεξιπτωτιστών Κατηγορίας ΟΡΕΝ:

1ος νικητής ο Λυκάκης Ιωάννης της Λ.Ε.Κ.ΑΛ.Πιερίας
2ος νικητής η Λυκάκη Μαρία της Λ.Ε.Κ.ΑΛ.Πιερίας
3ος νικητής ο Καψάλης Κων/νος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ.Πιερίας

Οι τρεις πρώτοι νικητές του 1ου Κυπέλλου Νέων Εφέδρων Αλεξιπτωτιστών 2011 Αλεξιπτωτιστές που έχουν μέχρι 10 άλματα στο ενεργητικό τους ήταν οι :

1ος νικητής ο Κωσταντινίδης Δημήτριος της Λ.Ε.Δ. Φλώρινας
2ος νικητής ο Θυμίοπουλος Χρήστος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ.Πιερίας
3ος νικητής ο Βαλαβάνης Θεόδωρος του Λ.ΕΦ.Κ. Μυτιλήνης
Με την παρουσία τους στα υπόστεγα του Αεραθλητικού Κέντρου Πολυκάστρου τίμησαν ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Δ. Υποστράτηγος ε.α. Ελευθέριος Μαυρουδής και ο Γραμματέας της Λ.Ε.Κ. Θες/νίκης Παπαϊωάνου Δημοσθένης όπου έγιναν και οι απονομές των επάθλων - αναμνηστικών σε όλους τους συμμετέχοντες στους α) 1ους Πανελλήνιους Αγώνες Εφ. Αλεξιπτωτιστών 2011 και β) 1ο Κύπελλο Νέων Εφ. Αλεξιπτωτιστών 2011


   Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας συγχαίρει το μέλος της Κωνσταντινίδη Δημήτριο για την επιτυχία του και εύχεται για νέες διακρίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου