Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

1ο ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ 2011 και 14η ΣΕΙΡΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ Λ.Ε.Κ.ΑΛ. ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας (Λ.Ε.Κ.ΑΛ. ΠΙΕΡΙΑΣ) σε συνδυασμό και συνεργασία με την Ελληνική Αεροπορική Ακαδημία διοργάνωσε στις 06,07 & 08 Μαΐου 2011 το 1ο Σχολείο Εφέδρων Αλεξιπτωτιστων 2011.
    Το 1ο Σχολείο Εφέδρων Αλεξιπτωτιστων 2011 έλαβε χώρα στο Αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στη Θεσ/νίκη και στη ζώνη ρίψεων στο Αεραθλητικό Κέντρο Πολυκάστρου - Κιλκίς.

Οι Υπ. Αλεξιπτωτιστές που συμμετείχαν στο 1ο Σχολείο Εφέδρων Αλεξιπτωτιστων ήταν:

1. Χούσος Ελευθέριος Κατερίνη
2. Κονταλέξης Γεώργιος Κατερίνη
3. Γιαγμούρης Κων/νος Θεσσαλονίκη
4. Κωσταντινίδης Δημήτριος Φλώρινα

    Η εκπαίδευση περίλαβε θεωρητικά μαθήματα αρχαρίων υπ. Αλεξιπτωτιστών στη Θεσ/νίκη στο Αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και εναέρια εκπαίδευση με άλματα στατικού ιμάντα από το ύψος των 3500 ft στη ζώνη ρίψεων στο Πολύκαστρο-Κιλκίς.
    Πραγματοποιήθηκαν δύο (2)άλματα για τους μαθητές μόνο τη Κυριακή μεσημέρι - απόγευμά και αυτό γιατί δεν το επέτρεψαν τα καιρικά φαινόμενα. Προγραμματισμένα ήταν τρία (3)άλματα.
  Με την ολοκλήρωση των τριών αλμάτων θα απονεμηθούν Διπλώματα S/L και οι πτέρυγες Αλεξιπτωτιστή της Σχολής Αλεξιπτωτιστών της Ελληνικής Αεροπορικής Ακαδημίας. 
  Στο πλευρό των νέων αλεξιπτωτιστών παραστάθηκε ο Πρόεδρος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. ΠΙΕΡΙΑΣ διοργανώτριας Λέσχης του 1ου Σχολείου Εφέδρων Αλεξιπτωτιστών Μαστροθανάσης Αντώνιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου