Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

22οι Πανελλήνιοι Αγώνες Εφέδρων Καταδρομέων

30 Σεπτεμβρίου και 1,2 Οκτωβρίου 2016 στη περιοχή Σκαμνού Μπράλου του νομού Φθιώτιδας, 30 χιλιόμετρα νότια της Λαμίας, διεξήχθησαν οι 22 Πανελλήνιοι Αγώνες Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων "ΑΧΙΛΛΕΙΑ 2016".  
Σκοπός των αγώνων η διατήρηση του αξιόμαχου των Ελλήνων εφέδρων οι οποίοι διαγωνίστηκαν σε στρατιωτικά αντικείμενα γενικής φύσεως και σε αντικείμενα πολιτικής προστασίας.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος 10 τετραμελής ομάδες οι οποίες κινήθηκαν στον στίβο των αγώνων από το πρωί του Σαββάτου (06:30) έως τις πρώτες ώρες της Κυριακής (02:00).

Συμμετείχαν οι Ομάδες:

Λ.Ε.Δ. Φλώρινας 
Λ.Ε.Κ. Τρικάλων 
Λ.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης 
Λέσχη Καταδρομέων και Ιερολοχιτών (2 ομάδες)
Λ.Ε.Κ. Πέλλας
Λ.Ε.Κ. Πιερίας 
Ομάδα Οδεύω
Π.Σ.Ε.Ε.Δ.  Σ.Α.Κ.
Λ.Ε.Δ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 

Στους αγώνες παρευρέθησαν ως παρατηρητές το προεδρείο   της Πανελλήνια Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων με δύο μέλη του, τον πρόεδρο κ. Γεωργάκη Δημ. Αντισυνταγματάρχη ε.α.  και τον γενικό γραμματέα κ. Μηλιωρίτσα Νικόλαο Αντιστράτηγο ε.α. Παρέστη επίσης ως παρατηρητής και ο Κ/Δ Υποστράτηγος ε.α. κ. Πανέτσου Κων/νος. 

Διοργανωτές και διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 στο Κέντρο Ενημέρωσης του ιστορικού χώρο των Θερμοπυλών για τις απονομές των επάθλων και την τελετή λήξης παρουσία εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, της στρατιωτικής ηγεσίας και πλήθους αποστράτων.

Η τελική κατάταξη των ομάδων στους αγώνες διαμορφώθηκα ως εξής:

1. Λέσχη Καταδρομέων και Ιερολοχιτών "Αχέρων"
2. Π.Σ.Ε.Ε.Δ.  Σ.Α.Κ. "Ιερά Θεωρία"
3. Λ.Ε.Δ. Φλώρινας 
4. Λ.Ε.Κ. Τρικάλων
5. Λ.Ε.Δ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
6. Ομάδα Οδεύω
7. Λέσχη Καταδρομέων και Ιερολοχιτών "Αναλώσιμοι"
8. Λ.Ε.Κ. Πιερίας 
9. Λ.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης
10.Λ.Ε.Κ. Πέλλας (εκτός συναγωνισμού)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου