Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σε εορταστική ατμόσφαιρα και ζεστό, αδερφικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020 στο γραφείο της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας  η καθιερωμένη κοπή  της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριάρχης Φλώρινας κ. Κιοσές Ιωάννης, ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιαννάκης Βασίλειος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κέλλης κ. Αθανάσιος Τάσκας, ο Διοικητής της Π.Υ.  Μιαούλης Ιωάννης, ο Υποδιοικητής του 1ου Σ.Π. κ. Τσολάκης Αθανάσιος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Φλώρινας κ. Σωτηρίου Δημήτριος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών κ. Θεοδώρου Δημήτριος, εκπρόσωπος της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Φλώρινας, μέλη και φίλοι του συλλόγου.
Ο πρόεδρος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας κ. Μούλελης Ηλίας έκανε έναν σύντομο χαιρετισμό και αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενος για την παρουσία τους έκανε  μια αναφορά στις δραστηριότητες της περασμένης χρονιάς, στο κλίμα συνεργασίας με τις τοπικές αρχές και  στο πνεύμα προσφοράς και εθελοντισμού των μελών της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας. Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί του κ. Αντιπεριφερειάρχη και Δημάρχου Φλώρινας και τέλος  το μέλος της Λέσχης  π. Κυριακάκης Ιωάννης  αφού ευλόγησε προχώρησε μαζί με τον πρόεδρο στο κόψιμο  της Βασιλόπιτας. Η εκδήλωση τελείωσε με συνεστίαση των παρευρισκόμενων.



ΜΕ ΤΙΜΗ
 ΤΟ Δ.Σ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου