Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Δράσεις Εκδηλώσεις: Ιανουάριος - Δεκέμβριος 2021

Δράσεις Εκδηλώσεις: Ιανουάριος - Δεκέμβριος 2021 


Πειραματικό Δημοτικό σχολείο Φλώρινας

Την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 στο Πειραματικό Δημοτικό σχολείο Φλώρινας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση  παραχώρησης εξοπλισμού πολιτικής προστασίας από την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας  στα μέλη του ομίλου  «μικροί διασώστες» του Πειραματικού Σχολείου Φλώρινας. Μέλη της Ειδικής Διασωστικής Ομάδας Πολλαπλών Αποστολών της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας παραβρέθηκαν και   έδειξαν τον σωστό τρόπο χρήσης του εξοπλισμού  στους μικρούς διασώστες.





Σ.Ο.Π.Π. 

Την Τρίτη 11 Μαΐου 2021 εκπρόσωπος της Λ.Ε.Δ. Φλώρινας συμμετείχε στην σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) της Π.Ε.  Φλώρινας με θέμα «Σχεδιασμός και λήψη προληπτικών και κατασταλτικών μέτρων για την αντιμετώπιση πυρκαγιών  τρέχουσας καλοκαιρινής περιόδου 2021».




Πειραματικό Δημοτικό σχολείο Φλώρινας

Μέλη της Ειδικής Διασωστικής Ομάδας Πολλαπλών Αποστολών της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 μίλησαν στα μέλη του ομίλου  «μικροί διασώστες» του Πειραματικού δημοτικού σχολείου Φλώρινας για τον εθελοντισμό και  παρουσίασαν τον διασωστικό εξοπλισμό της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας. 







https://neaflorina.gr/2021/06/eycharistirio-toy-omiloy-mikroi-diasostes-fysikon-katastrofon-toy-peiramatikoy-dimotikoy-scholeioy-florinas-2/?fbclid=IwAR1PEysPdQk34CWPofKx5xOgRl3l-sJEpBSaFFzlEkubgK-hH_eBO69Wbv8 


Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Παγκορασίδων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης 

Το Σαββατοκύριακο 26 – 27 Ιουνίου 2021 πραγματοποιήθηκε στην Φλώρινα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Παμπαίδων - Παγκορασίδων. Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας με μέλη της Ειδικής Διασωστικής Ομάδας Ομάδας Πολλαπλών Αποστολών  κάλυψε  τους αγώνες στον τομέα των Α΄ Βοηθειών.



http://aseasarisesflorinas.blogspot.com/2021/06/blog-post_29.html#more


Αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας DrosopigiRace

Το Σαββατοκύριακο 26 – 27 Ιουνίου 2021 πραγματοποιήθηκαν για δέκατη χρονιά οι Αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας DrosopigiRace στο αγώνισμα του Cross Country, που διοργανώθηκαν από τον Σύλλογο Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας, τον Δήμο Φλώρινας και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Η Ειδική Διασωστική Ομάδα Πολλαπλών Αποστολών της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας  στήριξε στον αγώνα στον τομέα των Α΄ Βοηθειών.













Μουσική παράσταση "Δως μοι τούτον τον ξένον"

Το Σάββατο 17 Ιουλίου 2021 η Ειδική Διασωστική Ομάδα Πολλαπλών Αποστολών της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας συνέδραμε στην ασφαλή υλοποίηση της μουσικής παράστασης "Δως μοι τούτον τον ξένον" που υλοποιήθηκε  στην Βασιλική του Αγίου Αχιλλείου Πρεσπών παρέχοντας στήριξη στις  Α΄  βοήθειες. Διοργανωτής της εκδήλωσης η εταιρία CREATIVA ΑΜΚΕ σε συνεργασία με τον Δήμο Πρεσπών.










ΕΚΤΑΚΤΟ Σ.Ο.Π.Π.  

Την Πέμπτη  5 Αυγούστου 2021 μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας συμμετείχαν στην  Έκτακτη συνεδρίαση του  Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Φλώρινας. Η σύγκληση του Σ.Ο.Π.Π. πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. με θέμα: "Λήψη Μέτρων λόγω Κατηγορίας Κινδύνου επιπέδου 4 (πολύ υψηλή), προς αποφυγή εκδήλωσης και εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών στην Π.Ε. Φλώρινας". 

Μετά το πέρας της συνεδρίασης και με απόφαση του Σ.Ο.Π.Π.    επανδρώθηκε το πυροσβεστικό όχημα του Δήμου Φλώρινας από μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας με αποστολή να κινηθεί στο  πλαίσιο της δασοπροστασίας  στις περιοχές του Λόφου Αγ. Παντελεήμονα και του υψώματος 1033.




ΕΚΤΑΚΤΟ Σ.Τ.Ο. 

Εκπρόσωπος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας συμμετείχε στην έκτακτη σύγκληση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φλώρινας. Την συνεδρίαση συγκάλεσε ο Δήμαρχος Φλώρινας στις 07 Αυγούστου 2021, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:30 π.μ. με θέμα:   τη λήψη έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του κινδύνου πυρκαγιών. 

Οι εντολές που δόθηκαν στο  πλήρωμα της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας που επανδρώνει το πυροσβεστικό όχημα του Δήμου Φλώρινας ήταν  να συνεχίσει να κινείται    στο  πλαίσιο της δασοπροστασίας  στις περιοχές του Λόφου Αγ. Παντελεήμονα και του υψώματος 1033.






Μνημόσυνο  Κρυσταλλοπηγής


Σε μια σεμνή τελετή λόγω των μέτρων περί μη εξάπλωσης του ιού COVID-19,  το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021, τελέσθηκε στο τρίστρατο της Κρυσταλλοπηγής, μνημόσυνο στην μνήμη των πεσόντων Καταδρομέων στις επιχειρήσεις Γράμμου – Βίτσι της περιόδου 1946 - 1949.



Αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας DrosopigiRace


Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 στην Δροσοπηγή Φλώρινας διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας  (Σ.0.Χ.), αγώνας   του Πρωταθλήματος Μακεδονίας Θράκης Ορεινής Ποδηλασίας XCΜ. Η Ειδική Διασωστική Ομάδα Πολλαπλών Αποστολών της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας  στήριξε στον αγώνα στον τομέα  Α΄ Βοηθειών.



Εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.



5 Νοεμβρίου 2021. Εορταστικές εκδηλώσεις  απελευθέρωσης  της Κέλλης. 





Εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 8ης Νοεμβρίου απελευθέρωσης της Φλώρινας.



26/11/2021  Σ.Τ.Ο. 


Εκπρόσωπος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Φλώρινας συμμετείχε στην  σύγκληση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φλώρινας, με θέματα που αφορούν την λήψη προληπτικών και κατασταλτικών μέτρων προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι έκτακτες ανάγκες, που θα προκύψουν από τυχόν εκδήλωση παγετών και χιονοπτώσεων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου